Udbud

UDBUD

Sparring og rådgivning i udbudsfasen.


Det er vigtigt for den økonomi og de besparelser et udbud meget gerne skulle have, at man får de rigtige produkter/produktserier med på udbuddet. For at sikre det, har det stor betydning, at man får beskrevet det enkelte produkt meget nøjagtigt med kravspecifikationer, så der ikke er tvivl om, hvilket produkt man efterspørger. På den måde sikrer man sig, at der ikke kan bydes andre produkter ind, end dem man ønsker. Ligeledes er det vigtigt, at få de produkter på udbuddet som borgerne anvender, og at der gives mulighed for kontinuerligt at få nye produkter på aftalen, da der hele tiden udvikles og lanceres stomiprodukter.


Produkter som ikke er på udbuddet skal oftest købes til en markant højere pris, hvilket kan resultere i en meget stor udgift i kommunens økonomi.


Jeg kan blandt andet være behjælpelig med at få beskrevet produkterne; få de produkter på udbuddet som anvendes, gennemgå indkomne tilbud fra leverandører og være med til at sikre, at der ikke bliver budt andre produkter ind, end dem man har efterspurgt.


KONTAKT

  Livjægergade 44

  2100 København Ø

Iben@stomidialog.dk

  Tel: +45 41413914

PROFIL

StomiDialog

Iben Frellesvig

Stomisygeplejerske

Konsulent


© Copyright 2015. All Rights Reserved.